Головна » 2012 » Квітень » 9 » Один з способів як почистити Окуня.
23:58
Один з способів як почистити Окуня.
Вже майже рік пройшов, як побував на риболовлі з одним сільським рибалкою. Мужик вже в літах, але як показує практика, у нього з віком не маразм міцнішає, а мудрість. Так от ближче до діла. Справа була до осені, ловили я на спінінг він на коника чи інших комашок які ще стрибали, скакали, літали. Окунь як ви знаєте під осінь клює непогано. Дядько Тарас спочатку нормально дивився як я ловив і топив окунів, потім запропонував мені "А давай влаштуємо бенкет з окунів прям тут на березі". З здогадок, які лізли в голову, тільки ті, що можна було його запекти у фользі на вугіллі, але він мене трохи здивував. Сказав, що будемо смажити. Перше, що промайнуло в голові "бро, а як же ти його будиш чистити?". Ну да ладно, як каже Володимир Веніамінович "Пожуєв - побачимо". Виволокші 4 окунька по 200-300 грам я продовжував ловити. Дядькові доручив заняття чистки бо не уявляв яку потрібно отримати ступінь пізнання дзену, щоб ножиком пошкеріть окуня, навіть враховуючи фактор що він тільки-тільки з води. Не минуло й 5-ти хвилин, як риба була почищена. Усвідомлюючи факт, почав йти до нього за вивідувати секрети екстремально чистки. У той час дядько вже діставав спеції і портативну сковорідку, яку як він сказав, бере кожен раз на риболовлю. Не дарма в народі кажуть "все геніальне просто". Моє питання "як так швидко?", Змусив його засунути руку в рюкзак. Шукав девайс він як дівчина мобільний телефон в дамській сумочці. Пошарудя трохи він дістає акуратну досочки до якої було прибито два пивні кришки.



Сказати, що я був здивований - нічого не сказати. Попросив його трохи почекати з жаркою до упіймання нового смугастого щоб подивитися на технологію чистики. Ви не повірите чистить воно набагато спритніше ніж звичайним ножиком навіть білу рибу. Ймовірність зіскочити дуже мала, та й соскочивший ненароком девайс при ударі об руку не завдасть пошкоджень більше ніж лезо ножа.

Ну да ладно спорудити такий девайс немає проблем. З матеріалів:

    
дерев'яна ручка;
    
4 гвоздика (по 2 в кожну кришку);
    
2 кришки від пива;


Далі справа за малим, починаєте від хвоста і до голови. Після 2-3 почищених окунців техніка буде досягати перфекціонізму. Тарас ще розповідав, що вдома він приробив прищіпку до дошки так, що вона фіксує рибу за хвіст і дуже добре притискає до дошки. Як результат процес проходить ще спритніше. Власне ось про таке девайсе і хотів розповісти.


Крім прохання одного описати це чудо инжинер і геніальності російської винахідливості, стали результати інформації яку видають пошуковики на запит "як почистити окуня". Спеціально вирішив перечитати перші п'ять посилань. Прочитане не зрівняється ні з одним німецьким концептуальним кіно. То потрібно кип'ятити, воду і тримати там 3-5 секунд (а що якщо я на природі і дім мій відвідала тітка ася і не можу кип'ятити?), Другі зрізають шкіру разом з лускою (розумію якщо Горбачик від 500-600 грам. Там є хоч заради чого починати отримувати диплом пластичного хірурга), треті просто йдуть в лоб використовуючи ножик (від однієї ідеї починаєш конвульсивно смикатися, хто хоч раз так чистив), четверті чет мудрують зі старими терками, п'яті, хворі спідораком мозку (питання на mail.ru ), пишуть "потрібно чистити від хвоста" і "ножиком" від чого повіки смикаються як кінцівки при хворобі Паркінсона. Результати не порадували, але посміхнувся у всю ширину свого личка.
Переглядів: 2013 | Додав: AngelTim | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 AngelTim  
0
класно!!!!!!!! surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]